Espectacle de carrer
Dirigit a tots els públics
Durada: 45 minuts

 

A s'ombra parla de les experiències dels dos personatges protagonistes. Aquests dos individus viuen en un món fora del temps i en un viatge perpetu que els té condemnats a la vida errant. Es traslladen d'un lloc a un altre carregant amb el seu univers. Habiten l'espai buit, aprofiten l'oportunitat de viure i jugar amb el que la vida els ofereix. Transiten en el sentir i experimentar; estímul resposta; sentiments primaris i bàsics. És en aquest escenari on es desvetllen els més emocionants, sorprenents, curiosos, extravagants i excèntrics fets, situacions, accions, etc. Sempre amb el llenguatge del circ com a protagonista.
 

A s'ombra és una peça de circ contemporani, en quant a que els seus creadors tracten de fer processos d'investigació proposant noves formes i llenguatges per aconseguir resultats diferents. Ens referim al tractament de la tècnica, de la dramatúrgia, l'expressió a través dels objectes, la música, etc. Sempre amb l'objectiu d'establir una connexió directa amb el públic que els possibiliti una identificació amb ells i els transport al seu univers.

 A s'ombra és un espectacle que comprèn les disciplines de circ:  trapezi a vol, llançament de ganivets, combinades amb els equilibris acrobàtics, la manipulació d'objectes i l'actor de circ.

Atirofijo Circ ha rebut el suport del C.IN.E. de Sineu (Centre d'Investigació Escènica) on va poder dur a terme una residència artística el passat 2017, a on van tenir la oportunitat de  treballar al costat de Pau Portabella (director de circ català), qui va realitzar una col·laboració artística en la direcció de A s'ombra.

Atirofijo Circ a participat amb el seu espectacle A s'ombra a diversos festivals de les Illes Balears durant l'any 2017: La Mostra de Circ d'Alcúdia Circaire, Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia, Festival EIMA, Fira de Teatre Infantil i Juvenil FIET de Vilafranca de Bonany, entre d'altres. Destaca l'obtenció del segon premi en el concurs de números de circ "La Matx de Circ" del Festival Circaire,

A S'OMBRA