La Companyia

La companyia Atirofijo Circ formada per Guillem Vizcaíno i Mari Pau Arango neix el desembre del 2015 a Mallorca (Balears). La inquietud i la necessitat d'expressar a través del circ amb un llenguatge propi i de cercar noves formes de posada en escena els porta a crear la seva companyia pròpia. Al juliol de 2015 aquests dos artistes treballen per primera vegada junts, motivats per la complicitat escènica que troben a l'escenari, decideixen emprendre un viatge: la creació d'un espectacle amb el circ com a llenguatge expressiu. Atirofijo Circ aposta per un circ nou i propi a través de la tècnica, el teatre, el moviment, la seva presència escènica, les imatges i la música. Es proposen arribar al públic suggerint tot tipus d'emocions, a través de metàfores, situacions...sempre deixant espai per a la imaginació de l'espectador / a. Les tècniques de circ que treballen són: llançament de ganivets, plomes i destrals; manipulacio d'objectes, equilibris, trapezi a vol i estatic.

Guillem Vizcaíno:

Mari Paz Arango:

Llançador de ganivets, manipulador d'objectes i
interpret.
Trapezista, acròbata, equilibrista i interpret.

Guillem Vizcaíno neix a Mallorca el 1987. Es forma com a artista de circ autodidacta des dels seus inicis. Malabarista, llançador de ganivets i manipulador d'objectes comença la seva passió pel circ a l'edat de 14 anys i als 16 anys debuta per primera vegada. Membre del Circ Bover (Mallorca) des del 2005, participa a la majoria de les seves produccions: "Canostra", "Xalestia", "Sa Trup", "Trashumant" i "Descobreix el Circ". Destaca la seva participació en: "Un viatge a l'interior" (direcció: Biel Jordà) i la participació a la Fira de Teatre de Manacor amb l'espectacle "Racons de la Memòria" (Tortell Poltrona). Participa en festivals com: Festival Circada (Sevilla), Festival de Viladecans (Catalunya), Festival Circ Cric (Catalunya), Nosolocirco (Extremadura), Mostra d'Arts Escèniques de Santa Eugènia (Mallorca), Circaire (Mallorca), EIMA Festival entre altres.

Mari Paz Arango, artista de circ fa 15 anys. Neix el 1979 a Colòmbia, actualment resideix a Mallorca. Les seves disciplines són: trapezi fix i volant, acrobàcia en grup i equilibris. S'ha format a l'Escola Rogelio Rivel (Barcelona), Escola Nacional de Moscou i Ecole Trapèze (Yuri Sakalov, Brussel·les), principalment. Ha col·laborat amb les companyies: Àticus Tilt! , Organització Efímera (Director Rob Tannion), Col·lectiu Terra (Barcelona), entre d'altres. Destaca el seu pas per festivals com: Fac (Valladolid), Fira Trapezi Reus, Festival Grec (Barcelona), Festival Internacional de Rio de Janeiro, Circs (Brasil), FIRA, dirigit per: Jordi Aspa (Circ d'Hivern de l'Ateneu popular de Nou Barris, 2015, Barcelona), Circ Cric (Catalunya), Festival de Santa Eugènia (Mallorca), MAC Festival (Barcelona), Mostra de Circ Circaire (Mallorca), EIMA Festival (Mallorca) etc.